27 Şubat 2015 Cuma

Aşırı Stres İnsanları Çabuk Yaşlandırıyor



Günümüzde bir çok bayanın en büyük şikayetlerinden biri cilt sağlığıdır. Daha genç yaşlarda insanların yaşlanmasına neden olan bir çok etmen vardır. Bunlardan biriside kesinlikle aşırı strestir. Aşırı stres insanların cilt sağlığını bozarak, erken yaşlanmaya neden olmaktadır.

Güzelliğinizle yıllara meydan okumak istemez misiniz? Tabi ki her kadın ve erkek güzelliği ile yıllara meydan okumak ister. Eğer güzelliğinizi düşünen bir bireyseniz kesinlikle stresten uzak durmalısınız. Uzmanlar erken yaşlanmanın en büyük nedeni olarak stresi görüyorlar. İnsanları stresten uzak tutmayı tavsiye ediyorlar.

Kesinlikle stresten kurtulmanızın ve cilt bakımınızın sağlığını düşünüyorsanız bunları aşağıda ki maddeleri okuyarak giderebilirsiniz.

- Kesinlikle her gün sevdiğiniz ve eğlendiğiniz müzikleri dinleyiniz. Bu sizin o gün içerisinde ki stresinizi kesinlikle alacaktır.
- Kesinlikle haftada 1 veya 2 kere yürüyüş yapınız.
- Kesinlikle gün içerisinde bahçeniz ile ilgileniniz. Bahçeniz yoksa en kısa sürede çiçekler elde edinerek vaktinizi güzel geçirmelisiniz.
- Kesinlikle güzellik makyaj ile ilgili değildir. Makyajda insanın doğal güzelliğini bozmaya neden olan etmenlerden biridir. Bunu da göz önünde bulundurunuz.
- Kesinlikle eğlenmenize iyi vakit ayırınız. Sosyal faaliyetler kesinlikle olmalıdır. Bir spor izlemek veya sinemaya gitmek oda olmadı çocuklarınızla oyun oynamak sizi stresten uzak tutacaktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder