24 Şubat 2015 Salı

Kayısı ve Elma Maskesi İle Cildinizi Koruyun



Bildiğiniz gibi bir çok bitkinin ve meyvenin cildimize bir çok yararı bulunmaktadır. Bu meyvelerin arasında en büyük rol oynayanlardan biriside kayısı ve elmadır. Kayısının faydaları insana saymakla bitmemektedir. Cildinizin sağlığına kesinlikle çok dikkat etmelisiniz. 40 yaşına geldiğinde hiçbir insan 60 yaşında ki gibi görünmeyi istemez. Bundan dolayı burada sizlere kayısı ve elma maskesinin yararlarını anlatacağız.

Kayısı kesinlikle vücudunuz yumuşacık ve pürüzsüz bir hale getirmektedir. Kayısı aynı zamanda sivilce ve siyah noktalara da çok büyük yararı vardır. Bir çok uzman tarafından kayısının pürüzsüz ve güzel bir cilde neden olacağını kanıtlamıştır. Bir çok uzman tarafından pürüzsüz bir yüze ulaşmak için kayısı tüketmeli ve aynı zamanda maskesini kullanmalısınız cümlesini duyuyoruz şu günlerde.

Kayısı ve Elma Maskesinin Tarifi

Malzeme Listesi

- 1 Tane taze kırmızı elma
- 4 Tane kayısı
- 1 Çay bardağı su

Maskenin Yapılışı

İlk olarak elmanın kabuğu soyulur ve çekirdekleri çıkartılır. Daha sonra orta boy bir tencerede kayısı ve elmaları haşlayınız. Tabi ki haşlarken kullanacağımız su sadece bir çay bardağı kadar olacaktır. Daha sonra kayısı ve elmalar hep birlikte blenderden geçirilir. Maskemiz hazır olmuştur. Maskemizi yüz ve istediğimiz bölgelere sürelim. Yarım saat kadar durduktan sonra yıkayınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder