24 Şubat 2015 Salı

Şeker Hastalarına Öneriler



Bir çok uzman tarafından şeker hastalarının terlik giymesi önerildi. Bunun nedeni ise parmak aralarında oluşacak yaraları önlemektir.
Çünkü şeker hastalarının parmak arasında yaralar oluşmaktadır.Şeker hastalığının tıptaki karşılığı diyabet hastalığıdır. Diyabet hastalarının yazın çok daha sık şeker kontrolü yapmaları gereklidir. Bunun nedeni ise yaz aylarının sıcakları ve buna bağlı olarak hareket artışı nedeni ile diyabet hastası olan kişilerde sorunlar çıkacaktır. Kesinlikle düşük kalorili yiyecekler tüketmelidirler. Aynı zamanda sık sık şeker ölçümü de yapmaları gerekmektedir.

Kesinlikle çok aşırı tatlı şeyler içilmemelidir. Şeker eklenmiş soda yada meyve suyu gibi şeyler tüketilmemelidir. Bunun en büyük sebebi ise sizin şekerinizi çıkartarak sizlere sorunlar çıkaracaktır. Bunlara kesinlikle dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda alkol ve kafein içeren içecekler içmelisiniz. Kesinlikle sizlere yararı olacaktır.

Kesinlikle önemli bir noktada yazın sıcak altında çok durulmamalıdır. Diyabet hastalıkları için bu durum çok zararlıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder