28 Şubat 2015 Cumartesi

Kulak Ağrınız Varsa AIDS Hastalığından Korkun!



Uzmanlar ölümcül hastalık olarak gördüğü AIDS hastalığı üzerinde çok durmaktadırlar. Çok önemli ve geri dönüşümü olmayan bu hastalıkta erken teşhis kesinlikle büyük rol oynamaktadır. AIDS hastalıklarının belirtileri %50 oranla baş, boyun ve kulak kısmında ki ağrılarla başlamaktadır. Eğer bu bölgelerde yersiz ve garip ağrılar hissediyorsanız kesinlikle bir uzmana görünmenizi tavsiye ederiz.

Bir çok uzmanın vurguladığına göre AIDS belirtileri ilk olarak kulak, boğaz ve baş kısmında olduklarını belirtiyor. Kesinlikle bu bölgelerde oluşan ağrılarınız bulunuyorsa en kısa zamanda bir uzman tarafından kontrol edilmeniz gerektiğini vurguluyor.

AIDS hastalığı bu bölgelerde olduğu gibide burun tıkanıklığı ve işitmede de rol oynamaktadır. Bu bölgelerde olan sorunlarda AIDS hastalığının öncüsü olarak algılanabilir.

Kısacası baş, boyun ve kulak bölgenizde oluşan garip ağrılar sonucu AIDS hastalığından korkunuz ve en kısa zamanda bir uzmana giderek muayene olmanız gerekmektedir. Unutmayın bu hastalık ölümcül ve geri dönüşü zor bir hastalıktır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder