25 Temmuz 2015 Cumartesi

Dişler Nasıl Beyazlatılır?



Diş macunları, hidrojen peroksit gibi kolay kullanışlı malzemeler deneyin. Dişleri beyazlatmak için her gün kullanabilirsiniz. En iyi ihtimalle 1-2 hafta içinde beyaz dişlerinize kavuşabilirsiniz. Beyazlatma şeritleri daha az diş kapsasa da aynı etkiyi daha kısa sürede fakat gerçek dışı bir şekilde verecektir. Hidrojen peroksid ise daha hızlı kullanılır fakat sonuç almak uzun bir süreç ister. Fakat bunlar sigara yüzünden tekrarlanması için pahalı tedavi çeşitleridir.

Jelleri Deneyin

Dişçinizin verdiği özel jeli deneyin. Bir hafta boyunca günde 2-3 kez. Yada doktorunuzun söylediği şekilde kullanarak diş kullanılan jel gücüne bağlı olarak bir kaç ton beyazlayabilir. Yüksek oranlarda daha hızlı çalışır ancak aynı zamanda diş hassasiyetini artırma şansı var. Hassasiyetini azaltmak için flor içeren ürünler var, bunlar için diş hekiminize danışın. Bu yöntemin ücreti 600 TL ile 900 TL arasında değişebilir.

Hidrojen Peroksit

Dişlerinizi 10 ton beyazlatmak için 60-90 dakikalık bir hidrojen peroksit seansını deneyebilirsiniz. Bir kereliğine yapılacak bu seans dişlerinizi beyazlatmak için güçlü bir yöntem. Ücreti 1000-2200 TL.

Alternatif Yolları Düşünün

Beyazlatmanın etkili olamayacağı koşullar varsa, porselen kaplama yada yapıştırmayı düşünebilirsiniz. Porselen kaplamanın ücreti 1000-3000 TL, yapıştırma ise 300-600 TL arasında.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder