2 Temmuz 2015 Perşembe

İngilizce Gramer Konu Anlatımları: Konusarakogren.com


İngilizce eğitimleriniz artık çok daha rahat bir şekilde gerçekleşecek. İngilizce gramer konu anlatımı, kelime bilgisi eğitimi, dil ve renklerin alınması gibi birçok konuda size yardımcı bir sistem mevcut bulunmaktadır. Dilinizi geliştirmek ve ileri seviyeye noktalamak için gerekli olan eğitim performansı bu noktada en belirleyici sistemlerden birisi olacaktır. Konuşarak öğrenme ise size bu alanda yardımcı olacak en temel seviyeyi verecektir. Ses kayıtları ve inceleme şansının bulunması programı bir adım öteye götürmeye yetecektir. Sizin için ders ile ilgili olan tüm anekdotlar saklanacak ve sizin için ilerlemenizi görmek adına saklanacaktır.

İngilizce dil eğitimi için gerekli olan eğitmenlerin değerlendirilmesi ve yorumları ile o günün ders seviyesinin sizlere sunumu ise saklanacaktır. İngilizce eğitiminizi almak için yurt dışına çıkmanıza gerek kalmadan evinizde rahat ve konforlu bir şeklide dil eğitimini almanız etkili olacaktır. Dil için gelecek derslerin takibini yapmak ve bir sonraki ingilizce eğitimi için gerekli olan kelime eğitimlerini almak için gerekli tüm sistemler size sunulacaktır. Artık zamanınızı kelime ezberlemek ve gramer çalışmakla geçirmek yerine seviyeniz belirlendikten hemen sonra bu yöntem yerine daha kolay bir yöntem belirlemesi yapacaksınız. İngilizce http://www.konusarakogren.com/ sayesinde daha kolay ve aktif öğrenilecektir.

İngilizce eğitim setlerinde bulunan gramer eğitim programları yerine tercih edeceğiniz konuşarak öğren sistemi birlikte yorum yapacak ve değerlendirmelerinizi birlikte konuşacağınız eğitmenleri sizlere sunacaktır. Ders çalışırken hiç bu kadar eğlenmemiş olacaksınız. Bunun nedeni ise size sunulacak olan eğitimlerin seviye olarak düşük olması ile başlayıp ileri bir seviyeye giderken yapılan aktiviteler olacaktır. İngilizce ders programını sağlamak ve ders seviyesini geliştirmek için birçok seviyede katkıya ihtiyacınız olacaktır. Ders sonunda ise eğitmenler ile sohbet imkânı da bulacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder