20 Haziran 2015 Cumartesi

Diş Lekeleri Nasıl Giderilir ?



Diş Lekeleri neden oluşur ?, Diş Lekeleri Nasıl giderilir ?, Diş beyazlatma yöntemleri,  diş lekeleri evde nasıl temizlenir bu başlıklar hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar;

Günlük hayatta hepimiz kahve veya çayı bol miktarda tüketmekteyiz. Bununla birlikte sigara da insanlar tarafından oldukça fazla tüketilen bir madde. Yukarıda sıralamış olduğumuz çay, kahve ve sigara dişlerde lekeler oluşmasına katkıda bulunan en önemli maddelerdir. Bu maddeleri tüketerek dişlerinizde oluşan lekelerin artmasına yardımcı olurken belli yöntemler sayesinde bu diş lekelerinden ve sararmalarından kurtulabilirsiniz. Dişte oluşan bu lekelerden kurulmak için uygulanan en etkili iki yöntem diş beyazlatma ve yaprak porselen uygulamasıdır.

Diş Beyazlatma

Günümüzde dişlerdeki sararmalar ve lekelerden kurtulmak için uygulanan yöntemlerin başında diş beyazlatma yer almaktadır. Diş beyazlatma yöntemlerinin iki türevi bulunmaktadır. Bunlardan biri ev tipi diş beyazlatma diğeri ise doktor muayenesinde yapılan uygulamadır. Ev tipi diş beyazlatma aşaması öncelikle uygulanan aşamadır. Bu aşamada doktorunuz sizin ağız ve diş yapınıza uygun diş kalıplarını hazırlamaktadır

Hazırlatılan bu kalıpların içerisinde özel diş beyazlatıcı solüsyon bulunmaktadır. Hazırlanan bu kalıbı her gün düzenli olarak 5 saat boyunca takmalı ve 1 hafta sonra gözle görülen sonuçlara ulaşmalısınız. İkinci uygulama ise doktor kontrolünde her gün düzenli olarak yapılan oksijenli su ile yıkama işlemidir. Bu aşamada doktorunuz sizle 45 dakika boyunca lazer ışınları ile birlikte tedavi uygulamaktadır.

Yaprak Porselen Uygulaması

Diş üzerinde oluşan lekeler ve sararmalara diş beyazlatma yöntemi ile sonuç bulamayan kişilere uygulanmaktadır. Bu aşamada en önemli etken ileri derece de uygulanmakta olan antibiyotik tedavisidir. Yaprak porselen uygulaması sadece doktorlar tarafından lazer tedavisi ile uygulanmaktadır. Yaprak porselen uygulaması ile diş görünümünü beğenmeyen kişilerin sorunlarına da çözüm bulunmaktadır. Dişlerinizde ki lekeler ve sararmalardan kurtulmak için bu iki önemli tedavi yöntemini hemen uygulayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder