19 Haziran 2015 Cuma

Lipodissolution Tedavisi Nedir? Nasıl Yapılır?


Lipodissolution bayanların tüm sorunlarına son verir iken diyet yapmanıza da engel olmakta ve diyetsiz bir şekilde ince görünüme kavuşmanıza yardımcı olmaktadır. İnce bir görünüm için illa ki fazla kilolarınız olması gerekmektedir. Kimi zaman vücudun çeşitli bölgelerinde oluşan fazla yağ tabakaları da kilolara yol açmakta ve güzel görünümü etkilemektedir.

Ülkemizde de son dönemlerde uygulanmaya başlanan Lipodissolution estetik bir görünümün habercisi oluyor. Lipodissolution yöntemini ülkemizde uygulayan doktor İsmail Ağar, bu yöntem ile kadınların göbek bölgeleri, karın yağ bölgeleri, diz içleri ve bacak bölgelerinde ki fazla yağ tabakalarının parçalanmasını sağladığını vurgulamaktadır.

Ülkemizdeki bayanlar genellikle kilolarından değil fazla yağlarından şikayetçi olmaktadır. Bu yağ hücrelerine bir çözüm bulamadıkları takdirde giderek artan yağlar daha çirkin bir görünüm sağlamaktadır. Lipodissolution yöntemini ilk olarak Fransa’da deneyen 133 kadında da fayda gösterdiği bilinir iken diyet yapmadan kilolardan kurtularak ince görünüme kavuşturduğu görülmüştür. Ülkemiz bayanlarının da son dönemlerde yaptırmak gereksiniminde bulunduğu Lipodissolution operasyonlarının ülkemizde ki maliyeti ise 5000 liradan başlamaktadır. Eğer sizde diyet listelerinden ve zayıflama haplarından yeteri derece de fayda alamıyorsanız hemen Lipodissolution yöntemini uygulayarak kısa sürede ince bir vücuda sahip olun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder