21 Haziran 2015 Pazar

Karın Düzleştirme için İpuçları


Ülkemizdeki milyonlarca insanın en büyük sorunları fazla göbekleri olması ve bununla birlikte karın bölgesinde oluşmakta olan şişliklerdir. Genellikle fazla kilolardan kaynaklanan göbek şişmelerini kilo vererek halledeceğiniz gibi karın bölgenizin düz bir şekil almasını istiyorsanız sizlere pek çok ipucu vereceğiz. Özellikle hanımlar güzel bir vücut görünümü için düz bir karına sahip olmak istemekte ve bunun için onlarca farklı yönteme başvurmaktadır. Aklınızda ki tüm yöntemleri unutun ve aşağıda sizlere sunduğumuz %100 faydalı uygulamaları yaparak kısa süre içerisinde düz bir karına sahip olabilirsiniz.

Duruşunuza Önem Verin

Karın kasları düzgün çalışmadığı takdirde sağlık sorunlarının ortaya çıkacağı gibi karın bölgesinde ki düzlüklerde ortadan kaybolur. Eğer sürekli ayakta duruyor iseniz kulaklarınızın omuz hizasında olmasına çok dikkat etmeli ve dizlerinizi sürekli olarak kırmamanız gerekmektedir.  Bel bölgenizde kambur oluşuyor ve bundan rahatsız oluyor iseniz dik durmanız gerekmektedir.

Bir Bütün Yaratın

Vücudunuzun güzel görünmesini istiyorsanız sadece dik durarak karın bölgenizi düşünmemeniz gerekmektedir. Karın kaslarının düzgün çalışacağı gibi diğer kaslarınızın da tam olarak işlevini gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

Karın düzleştirme yöntemlerinden biri de kano dönüşü ismi verilen harekettir. Bu hareketi uygular iken dik durarak ayaklarınızı diz hizasına toplayın. Daha sonra ellerinizi birleştirerek bir sandal içerisinde kürek çektiğinizi düşünün. Bu pozisyonda 20 kez ellerinizi sağa ve sola açarak hareketi tamamlayın.

Esneme hareketleri karın düzleştirilmesinde oldukça önemlidir. Dik bir pozisyon alarak topuklarınızı birleştirin, ellerinizi de karnınızın altına kitleyerek 10 dakika boyunca bu şekilde nefes alıp vermeye devam edin.

Karın bölgenizin düz bir görünüm almasını ve sarkmasını istemiyorsanız beslenmenize oldukça dikkat edin. Yağlı yiyeceklerden kaçınarak daha sağlıklı olan sebze ve meyveleri tüketin. Karın bölgeniz belirli bir süre sonra düz bir görünüm alacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder