14 Haziran 2015 Pazar

Yaz Aylarında Krem Tercihi


Yaz aylarında genellikle ne kadar bronzlaştığımızla ve ne kadar zayıflamakla ilgileniriz. Son zamanlarda güneşin zararları hakkında bas bas bağırılmasına rağmen yine de sokaktaki herkes fazlasıyla bronz. Tabi bu durum uyarıların ne kadar dikkate alınıp alınmadığının da bir göstergesi. Güneşlenirken vücudumuzun zarar görmemesi neredeyse imkansız. Koruyucu kremler kullanılmasına rağmen ciltte kalıcı veya geçici lekeler oluşabiliyor. yani güneşlenirken kremlerle korunmak da yetmiyor. yaz aylarından sonra da bu lekelere savaş açmak gerekiyor. kadınların bu güzellik savaşındaki en önemli silahı da yine kozmetikler...

Kremler

Bazı ürünler sayesinde güneşin UV ışınlarının etkisiyle oluşan cilt lekelerini alt edebilirsiniz. İçeriğindeki üzüm çekirdeği özü, bitkisel yağlar, A, B, C, E vitaminleri sayesinde güçlü bir yaşlanmaya karşı krem durumunda. Cilt lekelerine karşı hızlı sonuç veren krem, ciltteki çizgileri de gözle görülür şekilde azaltıyor.
Güneşin cildimize verdiği bir diğer zarar da cildin nemini azaltması. Gayet ekonomik olan Avene Termal Suyu hassas ciltlere sahip kişilerin bile çok rahat kullanabileceği bir ürün. Bu şifalı suyun en önemli özelliği tam 200 yıldır sıcaklığının ve mineral yapısının aynı olması. püskürtmeli şişelerde satılan ürün cildi kurutmuyor, makyajınızı sabitlemek için makyajdan önce yüzünüze püskürtebilirsiniz. Traş sonrasında eşiniz kullanabilir, bebeğinizin poposuna pişiklerine rahatlıkla sürebilirsiniz. Anlayacağınız her çantaya bir tane mutlaka lazım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder