28 Nisan 2015 Salı

Bal ve Sinameki Tozu ile Diyet Daha Kolay


Bal ve sinameki tozunun karışımı ile zayıflamak mümkün! Eğer siz de doğal ve bitkisel zayıflama yöntemleri arıyorsanız, hemen yazının devamını okumaya başlayın çünkü yalnızca bal ve sinameki tozu sayesinde kilo vereceksiniz…

Balın kan şekerini düşürücü ve iştah kesici özellikleri ile sinamekinin metabolizmayı hızlandırıcı özelliklerinin bir arada sunulduğu bu karışımı düzenli olarak tüketerek daha az yemek yemenizi, ve metabolizmanızın daha hızlı çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Bal ve sinameki tozu karışımının hazırlanması ise şu şekilde :

Yarım çay kaşığı sinameki tozu ile bir çay kaşığı süzme bal karıştırılır. İkisi birbirine tamamen karıştığında üzerine kaynar su eklenir. Kapta su, bal ve sinameki tozu iyice karıştırılır ve yedirilir. İsterseniz bu karışımı bir tülbent yardımı ile süzebilirsiniz de… Sonrasında soğumaya bırakılır ve ılık hale geldiğinde de içilir.

Sabah kahvaltısından önce yarım bardak ve akşam yemeğinden iki saat sonra yarım bardak olmak üzere her gün düzenli olarak tüketilmesi önerilen bu karışım sayesinde formda bir vücuda sahip olacaksınız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder