27 Nisan 2015 Pazartesi

Kavitasyon Yöntemi ile Kilo Verme



Kavitasyon denen alet yardımı ile yüksek frekanslı ses dalgaları sayesinde bölgesel zayıflama gerçekleştirilir. Bölgesel yağlanma sorunu olanların son yıllarda gittikçe popüler bir hal alan kavitasyon yöntemi, bölgesel yağ dokularının parçalanmasını esas alan bir tekniktir.

Bazı estetik merkezleri ve özel hastanelerde uygulanan bu yöntem sayesinde bölgesel kilo problemi olan kişiler, bu sorunlarının üstesinden kolaylıkla gelmektedir.

Özellikle selülit tedavisinde kullanılan kavitasyon, aynı zamanda vücudun diğer bölgelerinde oluşan yağlanmalar için de kullanılmaktadır. Tabi burada önemli olan nokta şudur ki; kavitasyon ile verilen kiloların sürekliliğinin sağlanması için aynı zamanda doğru beslenme de çok önemlidir. Yani kavitasyon tedavisi sonrasında yeyip içtiklerinize dikkat etmediğiniz takdirde aynı sorunla tekrar karşılaşmanız kaçınılmaz olacaktır.

Her zayıflama yönteminde olduğu gibi kavitasyon yönteminde de önemli olan, verilen kiloların sürekliliğinin sağlanmasıdır ki bu da ancak sağlıklı beslenme ile gerçekleşir. Kilo vermenin anahtarı konumunda olan sağlıklı beslenmeye gereken önemi vermediğiniz takdirde formda bir vücuda kavuşmak sizin için de bir hayal olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder