16 Mayıs 2015 Cumartesi

Düzenli Beslenerek Zayıflama



Zayıflamak için muhakkak rejim yapmak gerekli midir? Yoksa düzenli beslenerek de kilo vermek mümkün müdür? Bu sorunun tek bir cevabı olmadığı için adım adım ele alacağız durumu…

Obezite, Düzenli Beslenme ile Düzelir mi?

Yalnız başına düzenli beslenme ile obeziteyi durduramazsınız. Obezlikten kurtulmak için düzenli beslene şarttır tabii ki fakat tek başına yeterli değildir. Beslenme programının yanı sıra doğru bir şekilde planlanmış egzersiz programı da takip ederek vücudunuzda biriken fazla yağları eritebilir, aynı zamanda aldığınız fazla kalorileri yakabilirsiniz. Yani içinde fazla yük olan bir poşet düşünün… Bu poşetteki yük durduğu yerde azalmaz değil mi? Altına bir delik açmak ya da içinden bir şeyler almak gerekir… İşte düzenli beslenme de tek başına bir değişiklik yaratmayacaktır fakat egzersizler sayesinde delinen poşet misali zayıflayıp hafiflemeye başlanabilmektedir.

Normal Bir İnsanda Düzenli Beslenme Zayıflatır mı?

Yine zayıflatır diyemeyiz fakat sağlıklı bir vücut için muhakkak gereklidir. Zaten normal bir vücudunuz varsa formunuzu korumak için illa diyet yapmanız gerekmiyor. Düzenli beslenerek de bunu koruyabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder