13 Mart 2015 Cuma

5 Adımda Egzersiz ile Kilo Vermek



Egzersizin zayıflama ve formda kalmak konusunda yeri ve önemi büyüktür. Bu yüzden sizlere bu yazıda biraz da olsa egzersiz ve sabrınızı,kuvvetinizi,istikrarınızı birleştirerek nasıl kilo vermenizi anlatacağız.Bu egzersiz ile kilo vermek 5 adımda uygulanan ve sabra dayalı bir programdır.Yediklerinizi diğer diyetler kadar etkilemeyen bu program spor ve egzersiz konusunu ön plana çıkarıyor.

1.Yediklerinize çeki düzen verin.
Kesinlikle aksam 7-8 saatlerinden sonra ağır ve yağlı yemeklerden kaçının mümkün ise bir meyve veya meyve suyu ile geçiştirmeniz açlık hissini ortadan kaldıracaktır.Salatalığı ve elmayı limonlayarak yiyebilirsiniz.

2.Aerobik destekli egzersiz
Yapılan zayıflama ve formda kalma mücadelelerini aerobik egzersizi ile desteklendiğinde sonuçlar oldukça etkileyici olmaktadır.Vücuttaki yağları yakmanın en iyi yolu budur bunu sakın eksik etmeyin.

3.Zaman ve sabır
Sağlıklı bir şekilde zayıflamak ve formda kalmak istiyor iseniz sabrınızı bu program oldukça sınayacaktır.Bu yüzden hem zaman da anlayışlı hemde sabır konusunda oldukça hoşgörülü olmaya çalışın.Sonunda kazanan siz olacaksınız.

4.Güce dayalı egzersiz
Gücünüzü kullanabildiğiniz kadar egzersiz yönünde kullanın çünkü ne kadar güç,enerji ve efor sarf eder iseniz bu programın etkisini gösterme süreci o kadar kısalacak ve etkileyici bir hal alacaktır.

5.Sabahları egzersiz yapmak
Sabahları hatta her sabah kararlı ve istikrarlı bir şekilde kalkıp egzersiziniz yapmayı ihmal etmeyin.Bugün boşver deyip geçerseniz vücudunuzdan atmak istediğiniz yağlar da size aynı tepkiyi göstereceğini aklınızdan çıkarmayın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder