9 Mart 2015 Pazartesi

Ünlüler Nasıl Zayıflıyor? Zayıflama Yöntemleri



Kalorinin dengede tutulmasıyla oluşan diyet programını uygulayan ve hep ekranlarda fit vücutları ile göz zevkimize hitap eden ünlülerin nasıl bu kadar zayıf kaldıklarını hep merak ederiz. Ünlü Amerikan oyuncularında aralarında olduğu Cameron Diaz ve Julia Roberts’nda uyguladıkları diyet programını bugün ki yazımıza taşıdık.

Yaklaşık 7 gün içerisinde sonuçlarını alabileceğiniz bu programla, zayıflama hapı, ya da jimnastik salonlarının müdavimi olmanıza gerek yok. Sevdiğiniz yiyeceklerle her yaşa hitap eden program içerikleri:

Bu kürü 4 gün boyunca yapıp içebilirsiniz

* Bir su bardağı yeşil çayın içine ginseng katın
* Bir çay kaşığı gerçek organik süzme bal
* Bir yemek kaşığı organik elma sirkesi.

Vücuttan, toksinlerin atılmasını sağlayan elma sirkesini tüketmek çok faydalı. Ayrıca gün içerisinde 10-16 bardak su içmeyi alışkanlık haline getirin. Çünkü su, vücudun ısısını dengelediği gibi vücuttan zararlı maddelerin atılmasına da yardımcı olur. Sadece zayıflamanızda yardımcı değildir, yeterli miktarda alınmayan su sonucunda vücutta migren, astım ve hiper tansiyon gibi rahatsızlıkları da tetikler.

Sporunuzu aksatmıyor ve aldığınız besinlerin kalori ölçeklerine dikkat ediyorsanız ama hala zayıflayamıyorsanız, ya da verilen kiloları tekrardan alıyorsanız beslenmenizde yapacağınız küçük değişikliklerle bunun önüne geçebilirsiniz. 15-21 gün arasında aldığınız besinlerde karbonhidratlı veya yağlı yiyecekler ise bunları azaltın. Bunların yerine protein açısından zengin yiyecekleri tercih edin. Ve en önemlisi zayıflayacağınıza ya da kilolarınızı koruyacağınıza inanın.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder